Skip to content
Hero mobil bild

Välkommen till

Hero logo

Öppettider

Måndag-Fredag09.00 - 18.00
Lördag10.00 - 15.00
Söndag11.00 - 15.00

Öppet idag mellan 09.00-18.00

Kontakt

Sollentunavägen 80, 191 40 SOLLENTUNA

Telefon:08 967085

E-post:mail@blahuset.info

Vår webb är under uppbyggnad!  

Vi fyller på med mer innehåll och funktionalitet allt eftersom.

Blå Huset är din färghandlare i Sollentuna och vi vill vara den bästa leverantören för att skapa hemtrivsel. Med stark betoning på idéer och inspiration har vi ambitionen att ta hand om och inspirera dig och hela Sollentuna till nya tankar om färgsättning och inredning.

Varmt välkommen till vår butik. 
 

Stolta återförsäljare av Farrow&Ball

Farrow & Ball från England är kända för sina enastående kulörer och färger som ger en helmatt, lyxig yta. Farrow & Ball använder i huvudsak naturliga pigment och traditionella ingredienser och håller en mycket hög kvalité med ett fantastiskt kulördjup tack vara sin höga pigmenthalt.

Exklusiva kulörer med unikt djup

Det är den höga nivån av pigment, det speciella bindemedlet av harts och andra nyckelingredienser som ger det speciella djupet i deras kulörer. Färgskalan är traditionell och till stor del hämtad från historiska miljöer även om deras kulörer återfinns i högst moderna interiörer.

Upptäck kulörerna hos oss

Hos oss i butiken kan du utforska Farrow & Balls kulörer. Vi visar uppmålade prover och du har också möljlighet att köpa med ett kulörprov hem och uppleva kulören på din egen vägg innan du bestämmer dig.

Varumärken du hittar hos oss:

Vi är stolta återförsäljare av en lång rad kvalitetsvarumärken inom färg, tapeter och golv: Jotun, Nordsjö, Farrow&Ball.

Svenska kvalitetstapeter från Boråstapeter, Midbec, Sandbergs, Norrviva med flera. Och spännande internationella varumärken så som Rebel Walls, Morris, Sanderson, Designers Guild, Ralph Lauren, Casamance, Osborn&Little, Colefax&Fowler med många fler. Besök oss i butiken och botanisera bland härliga mönster i vår utställning.

Vi säljer många typer av trä/hårda golv, men även mjuka mattor som du kan få som heltäckningsmatta eller kantsydd/lagetterad, perfekt måttanpassad efter dina behov. Tarkett, Golvabia, Kjellbergs och Bjelin är några av våra fina golvleverantörer, 

Sandbergs Tapeter

Vi är stolta över att kunna erbjuda Sandbergs Tapeter i vår butik i Sollentuna. I Sandbergs historia ligger i kärleken till varje liten detalj. Detaljer som blir möjliga tack vare att varje mönster ritas helt för hand. Resultatet är tidlösa, klassiska svenska tapeter av hög kvalitet med ett unikt uttryck som håller över tid. Vi har ett brett utbud av tapeter från Sandbergs - både klassiker och moderna mönster. Kom till oss och utforska!