Skip to content
Hero mobil bild

Välkommen till

Hero logo

Öppettider

Måndag-Fredag09.00 - 18.00
Lördag10.00 - 15.00
Söndag11.00 - 15.00

Öppet idag mellan 09.00-18.00

Kontakt

Ängelholmsvägen 23, 254 53 HELSINGBORG

Telefon:042 126060

E-post:info@farghuset.com

Om oss

Färghuset är din färghandlare i Helsingborg och vi vill vara den bästa leverantören för att skapa hemtrivsel. Med stark betoning på idéer och inspiration har vi ambitionen att ta hand om och inspirera dig och hela Helsingborg till nya tankar om färg, tapeter och golv.

 

Högkvalitativa produkter från utvalda varumärken

Vi är stolta över vårt utbud av produkter och varumärken. Hos oss hittar du ett brett utbud av färg från Jotun LADY och DEMIDEKK, Alcro Färg och Engelska Farrow & Ball.

Jotun DEMIDEKK - Utomhusfärg som håller

Jotuns egna tester visar att DEMIDEKK Infinity ger fasaden en helt överlägsen kulör- och glanshållbarhet som håller ditt hus vackert länge. Fasadfärgen är självrengörande, vilket betyder att den har en smutsavvisande yta som gör att smuts och pollen inte fäster på färgfilmen. När du målar huset med DEMIDEKK Infinity kan du vara säker på att huset håller sig vackert år efter år. Välkommen in för att lära mer om Jotun, titta på målade prover och utforska deras kulörer.

Jotun LADY

Jotun LADY är varumärket som utforskar och omfamnar trender inom färg och design. Varje hem är unikt och att privatpersoners kreativitet kan vara en viktig drivkraft för att skapa en atmosfär som verkligen speglar deras personlighet och stil. Med Jotun har du möjlighet att uttrycka din individualitet och skapa en trendig och inspirerande miljö för dig själv och din familj. Med Jotun kan du vara säker på att du får högkvalitativa produkter som inte bara är estetiskt tilltalande utan också hållbara och miljövänliga. Vi strävar efter att ständigt förbättra våra produkter och utveckla nya tekniker för att minimera vår påverkan på miljön och säkerställa att ditt hem blir en hälsosam plats både för dig och planeten.

Färger för alla ytor

I Jotuns sortiment finns färger för alla ytor inomhus - tak, väggar och snickerier. Att måla in en bokhylla i samma kulör som väggen är snyggt och ger en lyxig och exklusiv känsla. Poppis just nu är att låta IKEA klassikern bokhyllan Billy vara stomme i en bokhylla som byggs in med golv och taklister och sedan målas. Hos oss hittar du snickerifärg som är både helmatt och tålig.

Alcro - svensk kvalitet sedan 1906

Alcro är ett välkänt varumärke inom färg och ytbehandling som har försett svenska hem och företag med högkvalitativa produkter sedan 1906. Med en stark tradition av innovation och kreativitet har Alcro etablerat sig som en pålitlig partner för alla som söker att förvandla sina utrymmen till inspirerande och personliga platser.

Med ett brett sortiment av färger och lacker erbjuder Alcro enkla och effektiva lösningar för både inomhus- och utomhusprojekt. Varje produkt är noga utformad och tillverkad för att ge enastående täckning, hållbarhet och överlägsen finish. Oavsett om du letar efter en elegant nyans för ditt vardagsrum, en tålig färg för utsatta ytor eller en specialfärg för kreativa projekt, har Alcro det du behöver.

Förutom att erbjuda hög kvalitet, är Alcro också engagerade i att vara en hållbar och miljövänlig företag. Medvetna om de utmaningar som vår planet står inför, strävar Alcro efter att minimera sin påverkan och erbjuda ekologiskt hållbara alternativ. Många av Alcros produkter är tillverkade med hänsyn till miljön och är certifierade med Nordic Swan-märket, vilket bekräftar deras hållbarhet och kvalitet.

Kvalitetsprodukter från England

Farrow & Ball från England är kända för sina enastående kulörer och färger som ger en helmatt, lyxig yta. Farrow & Ball använder i huvudsak naturliga pigment och traditionella ingredienser och håller en mycket hög kvalité med ett fantastiskt kulördjup tack vara sin höga pigmenthalt.

Exklusiva kulörer med unikt djup

Det är den höga nivån av pigment, det speciella bindemedlet av harts och andra nyckelingredienser som ger det speciella djupet i deras kulörer. Färgskalan är traditionell och till stor del hämtad från historiska miljöer även om deras kulörer återfinns i högst moderna interiörer.

Upptäck kulörerna hos oss

Hos oss i butiken kan du utforska Farrow & Balls kulörer. Vi visar uppmålade prover och du har också möljlighet att köpa med ett kulörprov hem och uppleva kulören på din egen vägg innan du bestämmer dig.

Rätt verktyg gör jobbet roligare och resultatet bättre!

Tillbehör och verktyg av bra kvalité har stor betydelse när du ska starta ditt renoveringsprojekt. För att göra ditt arbete så smidigt och effektivt som möjligt och uppnå bästa resultat är det bra att tänka igenom det du ska göra och fundera på vilka verktyg och redskap du behöver. Oavsett om du ska måla en husfasad, tapetsera, måla inomhus, lägga nya golv eller fräscha upp uteplatsen är det alltid lika viktigt med tillbehör av god kvalitet. Vi har rätt verktyg för ditt projekt oavsett du ska måla, tapetsera, tvätta, slipa, skrapa, spackla eller maskera.